MIJN VERHAAL TOT NU...

Achtergrond: als manager heb ik een breed spectrum aan kennis, ervaring en interesses. In totaal heb ik 17 jaar in de publieke sector en 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt op management- en directieniveau.

Veel ervaring heb ik op het gebied van facilitaire bedrijfsvoering, financiën (budgetteren, prognostiseren en analyseren op concern-, divisie- en afdelingsniveau), advies, business development, organisatie- en operationeel management, samenwerken, mensen verbinden en motiveren, verandermanagement, klantenbinding, ontwikkelen van new business en marketing & communicatie.

Ik ben creatief en ondernemend, denk graag na over de koers die men wil varen en loop het liefst voorop om toepassingen van innovaties een kans van slagen te geven. Samenwerken is voor mij vanzelfsprekend. Ik geloof in de kracht van de synergie die hierbij vrij komt. Door samen te werken legt men de basis om gewenste doelen te realiseren.

Tot drie keer toe heb ik een franchise opgezet met respectievelijk 15 kantoren (Alfass), 53 coaches (Hetisjouwgeld) en 15 adviseurs (Retailboosting). 

Als platformstrateeg heb ik me volledig gewijd aan de online transitie van profit- en non-profit bedrijven en organisaties. Hiervoor hebben we een collectieve economische online infrastructuur ontwikkeld, gebruikmakend van de in eigen beheer ontwikkelde marketingtools en multi sided platforms. Ons streven was het ontwikkelen van een betaalbaar ondernemersplatform, een alternatieve zoekmachine naast Google en Facebook. Een en ander ter bevordering van de online vindbaarheid van aanbieders en hun producten, diensten, evenementen en acties. Feitelijk voor elke entiteit met een KvK-inschrijving. Ons project moest tevens voorkomen dat de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van kleine stads- en dorpskernen hard achteruit zou hollen door het verdwijnen van winkels, horeca en kleine bedrijfjes. We zijn begonnen met een project voor heel Nederland (Byloca), later hebben we dit teruggebracht naar alleen Limburg: AllesinLIMBURG.nl.

Laatste 5 jaar
Met AllesinLIMBURG hadden we graag werk willen bieden aan 9 personeelsleden en 6 stagiaires. Zeker 10 zzp-ers (franchise) zouden met dit project een interessante omzet kunnen realiseren. Na Limburg stond de opschaling naar Noord-Brabant op het programma.
We hebben er 5 jaar keihard aan getrokken. Alle investeringen in tijd en geld kwamen geheel voor onze rekening en hebben het weten te realiseren zonder schulden te maken. Echter, de markt lijkt nog niet klaar te zijn voor ons product óf wij hebben de markt verkeerd ingeschat. Ik ben nu op een keerpunt gekomen en heb besloten me te bezinnen op een mooie positie (interim, parttime, fulltime) bij een bedrijf of organisatie die me aanspreekt en mijn kennis, ervaring, deskundigheid en kwaliteiten op waarde weet in te schatten.

Ter afsluiting
Ik sta stevig in mijn schoenen, heb een geweldige drive en ga waarvoor ik sta. Als netwerker kom ik bij veel ondernemers, bedrijven, organisaties en instellingen binnen en lukt het om afspraken te maken op alle niveaus. Daarnaast heb ik ervaring als resultaatgerichte accountmanager. Ook projecten zijn bij mij in goede handen. Als teamplayer geloof ik heilig in de kracht van samenwerken en verbinden. Verder heb ik een antenne voor relevante (online) ontwikkelingen, ben creatief, proactief, zelfstandig en ondernemend. Maak mij verantwoordelijk voor iets en ik weet zeker dat ik mijn taak, of taken, naar tevredenheid zal invullen.

Ik ben 50+, sportief, jong van geest, leergierig, gezond en heb een geweldige drive en ambitie. Na jaren van functionele en professionele groei, verkeer ik nu in een fase dat ik dienstbaar wil zijn aan de organisatie en collega's. Mijn kennis en ervaring deel ik derhalve graag.


CV-Lalieu: PDF

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige