MIJN VERHAAL TOT NU...

Voordat het ondernemerschap mijn pad kruiste heb ik 16 jaar bij de rijksoverheid gewerkt, kort bij een woningcorporatie en bijna 7 jaar als directielid bij een franchise organisatie. Vervolgens ben ik als zelfstandig ondernemerscoach aan de slag gegaan.
De laatste jaren heb ik me volledig gewijd aan de online transitie van profit- en non-profit bedrijven en organisaties. Hiervoor hebben we een eigen economische online infrastructuur ontwikkeld, gebruikmakend van de in eigen beheer ontwikkelde all-in-one online marketingtool SWITCH en diverse multi sided platforms. Hiermee maken we ons sterk om de online vindbaarheid te bevorderen van bedrijven, ondernemers, zzp-ers en overige aanbieders (w.o. zorg, onderwijs, kunst, cultuur etc.). Maar ook van producten, acties, diensten en evenementen. Eerst voor heel Nederland, later hebben we dit teruggebracht naar alleen Limburg: AllesinLIMBURG.nl.

Heb me sterk gemaakt voor het creëren van waarde
Het concept waaraan ik jaren heb gewerkt is bedoeld als een regionaal en provinciaal alternatief voor Google en Facebook. Met dit concept (inclusief verdienmodel) willen we waarde creëren voor ons bedrijf Local Media Group.
We hebben er 5 jaar keihard aan getrokken. Alle investeringen in tijd en geld kwamen geheel voor onze rekening.
De bedoeling was om de uitrol en de marketing van het concept samen met een externe mediapartij te organiseren op basis van een eerlijke verdeling van het aandelenpakket. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een partner die complementair was aan ons. Naast een groot aantal kleinere mediabedrijven heb ik ook gesproken met Talpa, De Telegraaf, De Persgroep, Dagblad De Limburger, Mediahuis etc. Verder heb ik contact gezocht met de Rabobank, Keyport, provincie Limburg, kennis- en brancheorganisaties, gemeenten, ondernemers, BIZ-organisaties, ondernemersverenigingen en vele anderen.

Maar helaas, de markt lijkt nog niet klaar te zijn voor ons product óf wij hebben de markt verkeerd ingeschat. Ik ben nu op een keerpunt gekomen en heb besloten het concept "te bevriezen" en me te bezinnen op een mooie positie (interim, parttime, fulltime) bij een bedrijf of organisatie die me aanspreekt en mijn kennis, kwaliteiten en ervaring op waarde weet in te schatten. 
Wellicht is jouw bedrijf of organisatie op zoek naar iemand met mijn achtergrond.

Ik sta stevig in mijn schoenen, heb een geweldige drive, ga waarvoor ik sta, leg snel contacten met bedrijven en organisaties, ben een netwerker en werk resultaatgericht. Als teamplayer geloof ik heilig in de kracht van het samenwerken en verbinden, heb een antenne voor relevante ontwikkelingen, ben creatief, proactief, zelfstandig en ondernemend. Maak mij verantwoordelijk voor iets en ik weet zeker dat ik mijn taak, of taken, naar tevredenheid zal vervullen.

Laten we een keer geheel vrijblijvend afspreken. Een uitnodiging voor een eerste kennismaking zie ik met veel enthousiasme tegemoet. Het is nu aan jou. Tot snel!

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige