PROJECTONTWIKKELING / RENOVATIEPROJECT

AANBOD (RENOVATIE)PROJECT


Heb jezelf of hebben familie, vrienden, kennissen of collega’s onroerend goed waar men vanaf wil maar vanwege de staat van onderhoud geen geschikte kopers vindt? Of heb je een mooi pand of object in bezit dat geschikt is om te ontwikkelen tot woon-, kantoor- of winkelunits? Neem gerust contact op.


PROJECTONTWIKKELAARS


Deze zijn altijd op zoek naar interessant onroerend goed. Als aankoopmakelaar voor projectontwikkelaars breng ik je in contact met hen. Projectontwikkelaars hebben mij gevraagd om naar onroerend goed om te zien dat zich goed leent voor projectontwikkeling. Dit kunnen oude panden, kantoren, winkels, bedrijfsruimten ed. zijn. Panden die het in zich hebben om een andere dan wel nieuwe bestemming te krijgen. Een projectontwikkelaar kijkt met andere ogen naar dergelijk onroerend goed en maakt een inschatting van de mogelijkheden tot ontwikkeling. 

Ben jij in het bezit van dergelijk onroerend goed en overweeg je om dit te verkopen? Wellicht is het interessant een keer vrijblijvend af te spreken. Door hier serieus over na te denken slaan we twee vliegen in één klap:  • je bent in staat je pand/object te verkopen tegen een eerlijke prijs.

  • de projectontwikkelaar is in staat het pand/object een nieuwe bestemming te geven. Denk hierbij aan een woning-, winkel- of een kantoorbestemming. Of een combinatie hiervan. Een en ander is afhankelijk van wat men kan en mag met het pand of object. Dit onderzoek ik samen met projectontwikkelaar bij de gemeente waar het gesitueerd is.


HOE GAAT HET IN ZIJN WERK


We beginnen met het maken van een afspraak. Uiteraard geheel vrijblijvend. Ik kom kijken naar het bewuste pand of object en beoordeel of de projectontwikkelaar hier iets mee kan. Belangrijk is wel dat je een indicatie afgeeft voor de aankoopprijs van het object. Voor de projectontwikkelaar is dit belangrijk omdat deze een inschatting moet kunnen maken of de investering voor hem een interessante is. Want na de verbouwing moet het pand natuurlijk wel een minimaal en interessant rendement hebben. Anders begint men er niet aan.

Om te beginnen maak ik een paar foto’s en onderzoek in de bestemmingsmogelijkheid van het onroerend goed. Hiervoor treed ik in contact met de projectontwikkelaar en de gemeente. Ik probeer jou als eigenaar zoveel mogelijk te ontzorgen. Als de projectontwikkelaar(s) en de gemeente er samen uitkomen wordt het traject van aankoop gestart.

Als aankoopmakelaar (intermediair) sta ik hier volledig neutraal in omdat ik geen partij ben. Ik breng uitsluitend aanbod en vraag bij elkaar.


GEÏNTERESSEERD?


Ben jij in het bezit van een dergelijk pand of object? Dan kom ik graag een keer op de koffie om een en ander te bespreken. Neem gerust contact op. (06-55794751 / frans@lalieu.nl)

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige