• LALIEU Aankoopmakelaar

  100% VOOR JOUW BELANG

 • LALIEU Aankoopmakelaar

  100% VOOR JOUW BELANG

 • LALIEU Aankoopmakelaar

  100% VOOR JOUW BELANG

 • LALIEU Aankoopmakelaar

  100% VOOR JOUW BELANG

MIJN MISSIE

HET IS MIJN MISSIE OM JOUW DROOMHUIS TE VINDEN


De woningmarkt anno nu is behoorlijk overspannen. Je moet er snel bij zijn om de woning van je dromen te kunnen kopen. Het is daarom belangrijk het hoofd koel te houden en ervoor te zorgen dat de ratio de boventoon voert en dat jij je niet te snel laat leiden door emotie. Natuurlijk moet het gevoel voor een woning goed zijn. Maar vergeet niet om ook de negatieve zaken van de woning onder ogen te zien. Want de kosten die gemaakt moeten worden om de woning aan te passen naar je wensen zijn vaak behoorlijk. Daarom! Laat mij op zoek gaan naar jouw droomwoning.


JE DROOMHUIS KOPEN


In welke gemeente wil je wonen? Waarom wil je er wonen? Waaraan moet de locatie voldoen? Een woning kopen roept bij menigeen een hoop vragen en onzekerheden op. Wil ik in het buitengebied wonen, in een woonkern of aan de rand ervan. Ben ik meer een stadsmens? Wil ik een huis of een appartement. Wil ik een nieuwe, oude, historische of monumentale woning. Wil ik veel of weinig grond (denk hierbij aan onderhoud). Wil ik een opknapper of wil ik een kant en klaar huis. Daarnaast heb je te maken met de ontwikkelingen op de huizenmarkt. Hoe houd je je hoofd koel en neem je de juiste beslissingen. Hoe voorkom je dat je teveel betaalt.

Funda.nl en Jaap.nl zijn websites die je als eerste kunt raadplegen vanwege het grote aanbod van woningen. Als je een woning ziet die je aanspreekt, maak je een afspraak. Een eerste bezichtiging kun je prima zelf doen. Toch liever een aankoopmakelaar erbij? Ook goed! Bij een tweede bezichtiging is het sowieso handig een aankoopmakelaar mee te nemen. In tegenstelling tot jou kijkt deze niet door een roze bril en heeft deze geen binding met het huis. De aankoopmakelaar is objectief en kijkt kritisch of het object wel voldoet aan jouw wensen en eisen. Hij kijkt ook naar belangrijke zaken als het bestemmingsplan, erfdienstbaarheid, is de waarde reëel, is er een vereniging van eigenaren (appartement) enz.


ONDERHANDELEN


Met LALIEU Aankoopmakelaar heb je een neutrale en objectieve gesprekspartner. Iemand waarmee je kunt overleggen of je wel de beste keuzes maakt en de juiste beslissingen neemt. Daarnaast is een aankoopmakelaar veel beter in staat om te onderhandelen over de te betalen prijs. In bijna alle gevallen verdient de aankoopmakelaar zich daar terug. Natuurlijk kost een aankoopmakelaar geld, maar als je dit afzet tegen de rust die een aankoopmakelaar brengt is het een verantwoorde investering.

(Folder LALIEU Aankoopmakelaardij) Heb je geen LinkedIn? Vraag dan de digitale folder LALIEU Aankoopmakelaar aan via de contactpagina.

Zie hieronder een video van Woningmarkt TV (copyright foto's: zie contact)CONTACTGEGEVENS

LALIEU Aankoopmakelaar
Steegputstraat 1
6017BC
Thorn

T. 0655794751
E. frans@lalieu.nl

KvK: 12061091


Maandag: 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13:00 uur
Bezoek ook op: AllesinLIMBURG.nl
Deel onze website via:

Vorige