Biermans Makelaardij & Taxateurs
Ons team bestaat uit deskundige en ervaren mensen die alle disciplines in huis hebben om U een gedegen advies te kunnen geven.

Biermans Makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaars, een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed.

Wilt u uw woning of bedrijfsobject verkopen of verhuren?
Wilt u een woning of bedrijfsobject kopen of huren?
Wilt u een (gevalideerde) taxatie laten uitvoeren voor financiering, een verbouwing of een erfeniskwestie van een woning?

Biermans Makelaardij is van alle markten thuis. Bij ons bent u aan het juiste adres als het om onroerend goed gaat. Samen met u streven wij naar het optimale resultaat.
Maak vrijblijvend een afspraak met ons!

Doktersweg 14
6101 EB Echt

Echt: 0475 48 50 06
Roerdalen: 0475 40 04 75
info@biermansmakelaardij.nl
www.biermansmakelaardij.nl
Ivo Rongen & Manja Adriaens
Ons droomhuis staat in Geldrop. Het was een hele klus om het in ons bezit te krijgen. Eerst zelf geprobeerd, daarna Frans Lalieu ingeschakeld. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling. Er moesten nog veel hobbels genomen worden. Vooral de vraagprijs was een probleem. Daar is hevig over onderhandeld. Ons huis is namelijk een opknapper. Wel een mooie opknapper. Zonder Frans hadden we beslist teveel betaald. Bovendien heeft hij ons van advies voorzien met betrekking tot de staat van onderhoud van het pand en de gewenste verbouwing. Het was fijn om dit traject samen met Frans te doen.
Geert-Jan Kwaspen
Frans heeft mij met creative ideeën, kritisch commentaar en aanstekelijk enthousiasme geweldig ondersteund.
Notarishuis Van Hecke Houben
Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
(0475) 35 19 19
info@vhhnotarissen.nl

Biesstraat 8
6093 AD Heythuysen
(0475) 49 27 77
info@notarisleudal.nl
www.vanheckehouben.nl
Nathan & Lieke Kipp
Frans heeft ons perfect geholpen met het vinden van onze mooie woning in Goirle. Vooral tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen hebben we veel profijt gehad van zijn kennis en onderhandelingstechniek. Goed onderhandeld Frans. Bedankt!
TuinDesign Ten Horn
Tuinarchitectuur is een zoektocht naar balans tussen schoonheid en functionaliteit.
Uw persoonlijke wensen vormen de uitgangspunten voor zo’n tuinontwerp. Maar ook de architectuur van uw huis, het interieur, het perceel en de omgeving ervan spelen een belangrijke rol.
Werk voor een professionele tuinarchitect!

Elke tuin kan geoptimaliseerd worden. Een doordacht tuinontwerp op maat is echter alleen mogelijk na een degelijke inventarisatie van wensen en perceel.
Zo’n ontwerp verdient zichzelf terug doordat u daarmee investering in verkeerde keuzes voorkomt. Tuinarchitect Rob ten Horn geeft onafhankelijk advies en ontwerpt uw ideale tuin met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Ringweg 38
6271 AK Gulpen (NL)
Telefoon 043 450 17 75
info@tuindesign-ten-horn.nl
www.tuindesign-ten-horn.nl
Conrad Wingen
Frans is a high skilled and very enthousiastic coach, who is able to add to ones strong abbilities, but also gives a good and honest feedback to keep your focus at maximum!
Kwaspen Architectuur
Een jong, ambitieus en inspirerend architectenbureau
Gespecialiseerd in nieuw- en verbouw van particuliere woningen. Met frisse en moderne ideeën levert Kwaspen Architectuur maatwerk: een gebouw dat precies past bij u als opdrachtgever; bij uw woonwensen en -eisen. Een gebouw waarmee u zich kunt en wilt identificeren! Kwaspen Architectuur houdt rekening met uw persoonlijke levensstijl en past het ontwerp en de materialen daar op aan. Een aantal jaar later moet uw huis nog steeds als gegoten zitten. Maar een architect doet meer dan alleen ontwerpen. (Ver)bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. De architect maakt dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe huis.

Mulderstraat 14
6039 DE Stramproy
0495 - 78 90 45
06 - 50 23 58 67
Geert-Jan@kwaspen-architectuur.nl
www.kwaspen-architectuur.nl
Projectontwikkeling / Renovatieproject
Heb jezelf of hebben familie, vrienden, kennissen of collega’s onroerend goed waar men vanaf wil maar vanwege de staat van onderhoud geen geschikte kopers vindt? Of heb je een mooi pand of object in bezit dat geschikt is om te ontwikkelen tot woon-, kantoor- of winkelunits? Neem gerust contact op. Projectontwikkelaars zijn altijd op zoek naar interessant onroerend goed. Als aankoopmakelaar voor projectontwikkelaars breng ik je in contact met hen.
Witte & Verheul Makelaars
Makelaars Bas Verheul en Frank Lambers zijn geen trendvolgers maar trendsetters in het intelligent gebruik maken van alle mogelijke kanalen om panden onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Niet alleen onze website maar ook funda.nl, fundainbusiness.nl, jaap.nl, huislijn.nl en WoonpleinLimburg.nl. Met als resultaat dat als potentiële kopers via Google op straatnaam zoeken, ons aanbod altijd op de eerste pagina staat. Natuurlijk maken we optimaal gebruik van social media. We verspreiden het aanbod zowel via Twitter als Facebook waarbij we berichten op Facebook zowel boosten als betaald verspreiden.
Samen met de huiseigenaar, die we vragen om de berichten binnen hun contacten te delen, bereiken we zo een enorm grote groep mensen. We proberen steeds nieuwe tactieken uit en meten elke actie.

Emmasingel 55
6001 BB Weert
Tel:
+31 (0)495 535939
info@witte-verheul.nl
www.witte-verheul.nl
Richard Thijssen Klussenbedrijf
Creatieve oplossingen voor elke klus. Denk hierbij aan zinkwerk, timmerwerk, metaalwerk, renovatie, interieur en exterieur.

Bij Richard Thijssen Klussenbedrijf bent u voor bijna al uw klus werkzaamheden aan het juiste adres. Ik ben van veel markten thuis en een echte duizendpoot. U kunt er op rekenen dat ik altijd vakwerk lever en dat ik pas tevreden ben als u dat ook bent.
Als kleinschalig bedrijf ben ik zeer flexibel en meedenkend en daardoor in staat precies in te spelen op uw wensen. Wat ik vooral wil uitdragen is vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit duidelijkheid en professionaliteit.

Steeg 22
6086 EL Neer
06-29101184
rtklus@gmail.com
Saelmans Makelaardij
Saelmans Makelaardij is al 40 jaar toonaangevend makelaar voor Weert, Nederweert en Leudal. Met een uitgebreid en gevarieerd woningaanbod in bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in de regio Weert.­

Saelmans Makelaardij vertegenwoordigt eveneens een groot aanbod in zakelijk vastgoed (bedrijfspanden, bedrijfsruimte).

Voor verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding, waardebepaling/taxatie en advies op maat bij vastgoedvraagstukken is Saelmans Makelaardij uw vertrouwde partner.

Ook voor aanbevelingen voor financieel advies, energielabels en bouwtechnische keuringen kan Saelmans Makelaardij u de juiste weg wijzen.

Onzelievevrouwestraat 2
6004 AC Weert
0495-533893
info@saelmans.nl
www.sealmans.nl
Geurts & Partners
Geurts & Partners is een familiebedrijf dat ruim 40 jaar bestaat. Wij bieden onafhankelijk financieel advies en verzekeringsoplossingen aan particulieren en bedrijven. Hiervoor maken wij elk jaar selecties van verzekeringsmaatschappijen met de voor u beste voorwaarden.

Complete advisering: gemak, efficiency en overzicht
Ons doel is u als klant, een complete advisering en begeleiding aan te bieden op het gebied van financiële vraagstukken. Om dit te realiseren, maken wij altijd eerst een inventarisatie van de risico’s waarmee u te maken heeft. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. U krijgt bij ons advies over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Voor de verschillende verzekeringen onderhouden wij voor u de contacten met de maatschappijen. Daarmee bieden wij u gemak, efficiency en overzicht.

Kantoor Hoensbroek
Nieuwstraat 22-24
6431 KT Hoensbroek
T. 045 5211668 / 5221090

Kantoor Heel
Dorpsstraat 65
6097 AM Heel
T. 0475-396247
E. info@geurtspartners.com
W. www.geurts-assurantien.nl
Groenvoorzieners Joosten
Hoveniersbedrijf Groenvoorzieners V.O.F Joosten is een succesvol familiebedrijf.
Door de jarenlange ervaring van vader en zoon Joosten is ons bedrijf uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf.
Op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud, zowel voor gedeeltelijke verandering als voor een totale aanleg bent u bij ons op het juiste adres.
Wij leveren vakkundig werk voor zowel particulieren als bedrijven en bieden goede service.

Groenvoorzieners V.O.F Joosten maakt tuinontwerpen, die bij uw woonstijl en persoonlijke wensen passen.
We werken met duurzame hoogwaardige materialen.
Als u zelf geen onderhoud wilt of kunt doen, dan kunnen wij onderhoud verrichten.
Dit kan per seizoen of op oproepbasis of contractueel.

Polstraat 4
6019 BL Wessem
Peter Joosten
Mobiel: 06 51223248
Sjoerd Joosten
06 10461274
joosten.vof@gmail.com
www.groenvoorzienersjoosten.nl
LALIEU Aankoopmakelaar
Als je full service dienstverlening én persoonlijke betrokkenheid belangrijk vindt is LALIEU Aankoopmakelaar het juiste adres voor de aankoop van je woning of het kopen of huren van een accommodatie voor je bedrijf. Je wilt namelijk dat een makelaar voor de volle 100% gaat voor jóuw belangen. Zo een makelaar ben ik! Mijn werkgebied is Limburg en regio Eindhoven.

Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in jouw wensen als koper, wil ik precies weten wat je wilt. Hierdoor kan ik snel een inschatting maken of een woning daadwerkelijk bij je past. Ik vind het geweldig om samen met mijn klant dit avontuur aan te gaan. Het is tenslotte niet niks. Het kopen van een woning is een enerverende onderneming. Vaak gaat dit gepaard met veel spanningen en twijfels. Het gaat tenslotte om heel veel geld. Maar van de andere kant is het ook geweldig om te kunnen omzien naar een eerste of andere woning. Zo'n zoektocht doet veel met je. Tenslotte draagt een woning die goed bij je past veel bij aan je levensgeluk.
Bij deze zoektocht wil ik je heel graag ondersteunen. Full service wel te verstaan. Jíj bepaalt hoe je mijn diensten inzet. Zo hoef je niet alles alleen te doen. Mijn courtage probeer ik tijdens de onderhandelingen helemaal terug te verdienen. Onderhandelen met een verkopend makelaar is namelijk een kunst op zich. Dit gaat menigeen zelden goed af vanwege de "roze bril" die men vaak op heeft. De verkopend makelaar heeft dit snel door.

Steegputstraat 1
6017 BC Thorn
06-55794751
frans@lalieu.nl
www.lalieu.nl
Van Cromvoirt Makelaars
Van Cromvoirt Makelaars is al bijna 40 jaar actief op de Midden-Limburgse woningmarkt.
Vanuit een grote expertise van de markt wordt een uitgebreide dienstverlening geboden op
het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed.

De werkzaamheden variëren van de bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande bouw in de verschillende prijssegmenten tot de verkoopbegeleiding van nieuwbouw in klein- en grootschalige projecten die door toonaangevende ontwikkelaars in de regio worden gerealiseerd.

Voor haar cliëntèle verzorgt Van Cromvoirt Makelaars met vakkundig en persoonlijk maatwerk het volledige traject van aan- en verkoop van onroerend goed. Van waardebepalingen
en taxaties, tot presentaties, prijsonderhandelingen, bouwkundige adviezen en de totale
juridische afhandeling.

Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333533
084-2289812
info@vancromvoirt.nl
www.vancromvoirt
Correct Bouw & Afbouw, daar kunt u op bouwen!
Uw allround bouwspecialist.

Correct Bouw en Afbouw in Roermond is uw professionele partner voor zowel nieuwbouw als verbouw. Ongeacht of het nu gaat om een kleinschalige verbouwing of een grootschalig project: als allround bouwbedrijf leveren wij altijd een totaaloplossing.
In onze fraaie 400 m² grote showroom aan Oosthoven 3 in Roermond kunt u volop inspiratie opdoen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven dat prima binnen uw budget past.
U heeft te maken met slechts één aanspreekpunt. Daardoor heeft u nergens omkijken naar. Bij de vakkundige en efficiënte uitvoering van uw nieuwbouw- of verbouwproject nemen wij al uw zorgen uit handen. Daar kunt u op rekenen!

Correct Bouw & Afbouw BV is een erkend stucadoorsbedrijf dat aangesloten is bij het NOA-bedrijfsschap afbouw.

Dit houdt in dat wij als lid moeten voldoen aan de voorwaarden zodat wij garantie kunnen geven op uw stucwerk.

Oosthoven 3
6042 PA Roermond
Tel: 0475-331197
Fax: 0475-300749
info@correctstucadoor.nl
www.correctstucadoor.nl
Peters, Wiertz & Wijnands Makelaardij
Peters, Wiertz & Wijnands is een Midden-Limburgs makelaarskantoor met een kantoorvestiging in Roermond en een etalagekantoor in Heythuysen

Derhalve kunnen wij de hele regio van dichtbij, optimaal bedienen. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening en verder een uitgebreid overzicht van ons woningaanbod en bedrijfsmatig aanbod. Zoekt u een bestaande- of nieuwbouwwoning binnen ons werkgebied, zoekt u een kantoorpand of een bedrijfspand, dan kunt u zich gratis en vrijblijvend via internet inschrijven. Ons aanbod kunt u vinden op deze site, maar o.a. ook op FUNDA.

Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij kent een lange traditie op de regionale vastgoedmarkt. Sinds de jaren zeventig zijn wij actief op het gebied van woningverkoop, woningaankoop, woningverhuur, verkoop, aankoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, taxaties en vastgoedadviezen. Een sparringpartner met een enorme brok aan ervaring dus.

Roerderweg 24
6041 NS Roermond
Tel.: 0475 – 31 00 40
info@pww-makelaardij.nl
www.pww-makelaardij.nl
Woningkeur Weert & Keulen Bouwadvies
Chico Keulen is al ruim 12 jaar uw bouwkundig adviseur in Weert en verre omgeving. Ons bedrijf werkt sinds 2010 onder franchise van Woningkeur. Hierdoor hebben we landelijke dekking voor energielabels (particulier en utiliteit), bouwkundige keuringen, energiekeuringen, MJOP’s, bouwadvies en bouwbegeleiding. Particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren, aannemers en makelaars uit Limburg en Noord-Brabant (Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Maastricht, Venlo, Venray, Eindhoven) wenden zich tot Woningkeur Weert voor keuringen, advies en ondersteuning.

Chico Keulen
Suffolkweg 29
6002 AC Weert
Tel: (0495) 54 91 13
e-mail: weert@woningkeurgroep.nl
www.woningkeurgroep.nl
ROBO bouwkundig ontwerp- & adviesbureau
ROBO bureau is sinds 2004 gevestigd in Nuenen nabij Eindhoven en opgericht door ing. Rob van Rooij. Inmiddels zijn er verscheidene bouwplannen in de regio verwezenlijkt. U kunt hierbij denken aan particuliere nieuwbouw en verbouw en aan utiliteitsbouw in opdracht van overheid en bedrijf.

Onze kracht ligt in het kwalitatief goed uitwerken van bouwtechnisch tekenwerk. Dit realiseren wij met de benodigde creativiteit. Ook aanpassingen in het interieur kunnen door ons worden uitgewerkt, hiervoor werken wij nauw samen met een interieurbouwer. Ons doel is om met de opdrachtgever samen een kwaliteitsslag te maken in zijn woon- en of werkomgeving. Ieder project is een uniek plan en vraagt om een persoonlijke aanpak. Hierdoor ontstaat een degelijk fundament voor de start van een goed bouwproces.

ROBO bureau is een allround bureau dat werkzaamheden van initiatief tot oplevering kan uitvoeren en coördineren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen voor de aankoop en verkoop van uw woning.

Beth van de Rijtlaan 14
5673 AB Nuenen
T 040 290 60 55
E info@robobureau.nl
W. www.robobureau.nl
Maurice van Kessel
Werk al jaren samen met Frans, Frans is een goede sparringpartner, heeft verstand van zaken en weet hoe hij een groot publiek kan boeien met zijn enorme kennis over retail, online en offline. Ik raad Frans aan iedereen aan die gebruik wil maken van zijn professionele diensten en/of meer wil weten over retail, online winkelen of over het online en offline koopgedrag van consumenten.
Limburgse Verhuis Centrale
Verhuizing zonder zorgen.
Een verhuizing is vaak een spannende tijd. Raakt er niks kwijt en gaat er niks stuk? Hoe kan ik mijn spullen goed inpakken en in welke volgorde kan ik ze het beste overbrengen? En hoe zorg ik dat ik op mijn nieuwe adres alles snel weer op orde heb? De professionele verhuizers van de Limburgse Verhuis Centrale snappen uw zorgen en denken met u mee. Zodat uw verhuizing snel en zorgvuldig verloopt, zonder dat u hoeft in te zitten over uw dierbare bezittingen.

Bedrijvenpark De Berk
Röntgenweg 10
6101 XD Echt
+31 (0)475 – 55 16 46
info@limburgseverhuiscentrale.nl
www.limburgseverhuiscentrale.nl
Bouwgroep Paul Corstjens
Bouwgroep Paul Corstjens uit Thorn heeft op dit moment meerdere projecten in de verkoop.
Veelal nieuwbouw projecten maar ook bouwgronden en te renoveren gebouwen.

Zodoende bieden wij iedereen die zoekende is naar een passende woonruimte een alternatief. Met een groep aan specialistische bedrijven om ons heen kunnen we snel een invulling geven aan iedere woonwens.

Er zijn meerdere projecten waar direct begonnen kan worden.
Ga naar onze website: paulcorstjens.nl
Kijk onder verkoop voor informatie per project, kavel of woning of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meers 1
6017 BD Thorn
06-51636359
bouwgroep@paulcorstjens.nl
www.paulcorstjens.nl
Alex van Rijt Stucadoors- en afbouwbedrijf
Alvari is een professioneel stucadoorbedrijf- en afbouwbedrijf, waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u van alle werkzaamheden zowel particulier als zakelijk van dienst zijn.
Ons streven is het om met de opdrachtgever het juiste resultaat te bereiken. Wat men zich voor de aanvang van de werkzaamheden had voorgesteld leveren we.

Met betrekking tot uw stucadoors- en afbouwwerkzaamheden garanderen we u dat we uw wensen begrijpen en nog belangrijker: tot volle tevredenheid in vervulling brengen.

Moostdijk 15
5758 PV Neerkant
T. 077-4664159
M. 06-55331370
alex@alvari.nl
www.alvari.nl
Mols Notariaat
ONZE FILOSOFIE
Passie, service, betaalbaarheid en kwaliteit.
Dat is het kwartet van Mols Notariaat.
Wij bieden snelle service en dienstbaarheid is ons motto.

Ons notariaat is toegankelijk, werkt proactief en gaat voortvarend te werk. Daar koppelen wij zeer aantrekkelijke tarieven aan.
Zó aantrekkelijk zelfs, dat het loont om ook van buiten de regio bij ons op gesprek te komen.

Kennismaking is vrijblijvend en altijd persoonlijk!

Mols Notariaat B.V.
Engelmanstraat 56
6086BD Neer

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00-17:30 uur

T: 0475-227011
E: info@molsnotariaat.nl
W: www.molsnotariaat.nl
RIEA staat voor Ruimtelijk Interieur & Exterieur Architectuur.
RIEA werkt van binnen naar buiten. Bij nieuwbouw of verbouw is de buitenkant natuurlijk heel belangrijk, maar voor ons begint het met de binnenkant.

RIEA is tevens een knipoog naar de naamgeefsters van het bureau, Ria Mulders.

Bij RIEA laten we ons niet beperken tot standaardoplossingen. We kijken vooral wat mogelijk is, rekening houdend met nieuwe materialen en toepassingen. Bij ieder ontwerp beginnen we weer vanaf nul, met een leeg hoofd. Het mooie is dat er dan meer mogelijk blijkt te zijn dan aanvankelijk gedacht. Zo blijven we onszelf en de opdrachtgevers met fraaie architectuur en praktische oplossingen verrassen. Ons vertrekpunt is de gebruiker. Samen kijken we naar de vraag achter de vraag. Wat wil iemand nu echt en waarom ? We leven ons in en schetsen nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Ook in andere opzichten verrassen we. We kijken zowel naar exterieur en interieur. We zien een huis of gebouw als een dynamisch geheel waarbij alles met elkaar in verbinding staat. We brengen de juiste balans aan en zorgen voor harmonie. Zo creëren we ruimtes waar mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Nu, maar ook over tien of veertig jaar.

RIEA Architectuur
Heidepark 32
6051 GN Maasbracht
www.riea.nl
email: info@riea.nl
tel: 06-45398927
Homevision Makelaardij
Een huis aan- of verkopen doet u niet elke dag. Logisch dat u bij de keuze van een makelaar niet over een nacht ijs gaat. Dat hoeft ook niet.
Homevision is meer dan een standaard makelaar. Homevision dat zijn wij en wij gaan voor blije en tevreden klanten. Dat is wat voor ons telt.

Verkoopmakelaar:
U stelt hoge eisen aan uw makelaar. Terecht. U wilt het verkoopproces van uw woning immers efficiënt, succesvol en vooral conform uw persoonlijke wensen afronden. En dat kan. Homevision gaat voor u actief op zoek naar een strategische antwoord op uw verkoopvraag. Verricht gedegen vooronderzoek vooraleer een eerlijke prijs te bepalen. Maakt gebruik van een breed scala, moderne presentatiemiddelen waarmee uw woning voortdurend onder de aandacht wordt gebracht. Homevision houdt gedurende het complete verkoopproces een vinger aan de pols en informeert u regelmatig over de stand van zaken. Ook tijdens en na de succesvolle afronding staat Homevision altijd voor u klaar.

Maalbroek 106b (grensovergang)
6042 KN Roermond (NL)
T. 0031 (0)475 - 32 74 40

Maaseikerweg 48
6006 AB Weert (NL)
T. 0031 (0)495 - 53 85 98
E. info@homevision.nl
W. www.homevision.nl
Huurwoning kopen?
Woningcorporaties bieden met regelmaat woningen te koop aan aan hun huurders. Ook komt het voor dat huurders informeren naar de mogelijkheid hun huurwoning te kopen of om überhaupt een huurwoning te kopen (van de eigen of van een andere corporatie).
In deze specifieke situatie is het een uitkomst om een onafhankelijk aankoopmakelaar in te zetten als service van de corporatie naar de huurder. Deze onderzoekt samen met de huurder of de aankoop van de huurwoning een reële optie is en of die aansluit bij de mogelijkheden en de wensen van de huurder en diens gezin.

Bij voldoende interesse vanuit de woningcorporaties is de realisatie van een gezamenlijk online platform een van de mogelijkheden: aankoophuurwoning.nl

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:
LALIEU Aankoopmakelaardij
06-55794751
frans@lalieu.nl
MAAT Makelaars
Welkom bij Maat Makelaars, de makelaars en adviseurs die naast de ruime kennis van onroerend goed en jarenlange ervaring erg veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering.

U kunt te allen tijde bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of huur van een woning of bedrijfspand, maar ook voor een taxatie, hulp bij het regelen van de hypotheek of velerlei adviezen ... van beleggingsadvies tot tips over de perfecte inrichting bij de verkoop van uw woning.

Samen met u proberen we uw wensen zo helder en compleet mogelijk in beeld te brengen. We laten u graag, geheel vrijblijvend, binnenkijken in een woning of bedrijfspand,
waardoor vaak duidelijk wordt aan welke aspecten van een pand u de meest waarde hecht. Dit nemen we mee in een advies op maat.

We zullen u heel persoonlijk en gericht bijstaan bij het veranderen van uw woning of bedrijfspand. Dit doet u natuurlijk niet elke dag. U kunt rekenen op onze tijd en aandacht die dit traject met zich meebrengt.

Minderbroederssingel 19
6041 KH Roermond
0475-351970
0475-351971
info@maatmakelaars.nl
www.maatmakelaars.nl
Rabobank Hypotheken
Hypotheekdossier en gratis oriëntatiegesprek.
Bent u op zoek naar een woning? Of wilt u uw Rabobankhypotheek wijzigen? Dan is het handig om te weten wat uw budget is. U kunt dit zelf kosteloos berekenen in het Rabobank Hypotheekdossier. Als u dat wilt, kan onze adviseur u hierbij helpen in een oriënterend gesprek.

Rabobank Hypotheekdossier.
Met het Rabobank Hypotheekdossier kunt u zich online uitgebreid oriënteren op wat u kunt lenen en wat daarbij uw maandlasten worden. U kunt bijvoorbeeld variëren in de aanschafprijs van de nieuwe woning, in hypotheekvorm en hypotheekrentes.

Gratis Oriëntatiegesprek.
In het oriëntatiegesprek: kijken we naar uw financiële situatie en het bedrag dat u kunt en wilt lenen
maken we een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen lichten we toe hoe een hypotheekadvies bij de Rabobank eruit ziet, wat de kosten daarvan zijn en welke stappen we doorlopen
geven we algemene informatie over bijvoorbeeld onze hypotheektarieven en hypotheekvormen.
Bouwbedrijf Leon Corstjens BV
Bouwbedrijf Leon Corstjens BV, gevestigd in Heel en met name werkzaam in Limburg. Dagelijks zijn circa 15 mensen in de weer om diverse opdrachten te realiseren. Ons team bestaat uit een vakbekwame organisatie waaronder metselaars en timmerlieden voor de ruw- en afbouw.

Wij hebben diverse nieuwbouw woningen op onze referentielijst staan, en vele verbouwingen en aanbouwen gerealiseerd. Ook in het renoveren en restaureren van boerderijen en woonhuizen hebben we de nodige ervaring. Landelijk authentiek of juist modern met strakke lijnen en de nieuwste materialen. Tevens verzorgen wij graag de kleinere verbouwingen, doorbraken of een dakkapel. Geen opdracht is ons te klein of te groot, alle projecten krijgen bij ons de juiste aandacht.

St. Antoniusstraat 28
6097 ND Panheel
T 0475 - 571416
F 0475 - 572889
info@bouwbedrijfleoncorstjens.nl
www.bouwbedrijfleoncorstjens.nl
Richard Boumans (Modus Audio)
Frans is zeer gedreven en zet zijn kennis en ervaring gepassioneerd in. Zoekt creatief mogelijkheden om de startende ondernemer verder te helpen.
Jack Frenken makelaars en taxateurs
Uw complete makelaar.
Jack Frenken makelaars en taxateurs is in 30 jaar gegroeid tot Midden-Limburgs meest complete adviescentrum voor de aan- en verkoop van woningen. Het aanbod op deze site geeft u een beeld van de meer dan 300 bestaande en nieuwbouwwoningen in onze portefeuille. Een actueel overzicht exposeren wij ook dagelijks in onze woonwinkels in Roermond en Echt.

Zekerheid, deskundigheid en verantwoordelijkheid vormen de basis van ieder persoonlijk advies van onze makelaars en beëdigd taxateurs. Bij Jack Frenken wordt u bijgestaan door een team van specialisten en vinden kopers en verkopers de dynamiek, service en betrokkenheid die passen bij hun individuele wensen en ambities. Wonen zonder zorgen begint bij Jack Frenken.

Kantoor Echt
Gelrestraat 18
6101 EW Echt

Kantoor Roermond
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
Tel: (0475) 335225
Fax: (0475) 332945
info@jackfrenken.nl
www.jackfrenken.nl
Petra de Haas
Frans is very good in empowering starters in business and giving service and information.
Petra de Haas
Realiseren Aankoophuurwoning.nl
Bij voldoende interesse vanuit de Limburgse woningcorporaties is de realisatie van een eigen online woningaankoopplatform mogelijk. Hierop communiceren de gezamenlijke woningcorporaties welke huurwoningen vrijkomen dan wel in aanmerking komen voor de verkoop aan (eigen) huurders.
Carin & Thijs Thijssen
Zojuist het hele aankooptraject van onze woning in Thorn afgerond. We zijn zo blij met Frans. Hij was bij alle bezichtigen. We konden volop vertrouwen op zijn expertise. De prijs die Frans heeft uitonderhandeld was ons nooit gelukt. Maar vooral de communicatie vonden we perfect. Altijd snel reageren op al onze telefoontjes, mail en Whatsappjes. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Als extra heeft hij ons ook nog geholpen met het aansturen van de klusbedrijven. Voor ons haalde dit een flinke druk van ons af. Wij raden Frans iedereen aan die op zoek is naar een huis. Bedankt Frans! Binnenkort nog naar de notaris ;-)
Notariaat Oldenampsen
Duidelijk en persoonlijk!
Notariaat Oldenampsen is u graag van dienst bij al uw notariële zaken. Met onze duidelijke uitleg begrijpt u wat in de akte staat. Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten.

Of u nu als particulier uw hypotheek oversluit of een huis aankoopt, als zakelijke klant een onderneming wilt laten oprichten of juist beëindigen: bij notariaat Oldenampsen bent u aan het juiste adres. Vernieuwing en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel, een garantie voor u dat wij niet denken in problemen maar in oplossingen.
Deskundig. Efficiënt. Duidelijk.

Maasstraat 27, 6001 EB, Weert
Postbus 189, 6000 AD, Weert
Tel.: 0495-526652
Fax: 0495-525198
notaris@notariaatweert.nl
www.notariaatoldenampsen.nl
Petra de Haas
Frans is very good in empowering starters in business and giving service and information.
Petra de Haas
Mols Notariaat
ONZE FILOSOFIE
Passie, service, betaalbaarheid en kwaliteit.
Dat is het kwartet van Mols Notariaat.
Wij bieden snelle service en dienstbaarheid is ons motto.

Ons notariaat is toegankelijk, werkt proactief en gaat voortvarend te werk. Daar koppelen wij zeer aantrekkelijke tarieven aan.
Zó aantrekkelijk zelfs, dat het loont om ook van buiten de regio bij ons op gesprek te komen.

Kennismaking is vrijblijvend en altijd persoonlijk!

Mols Notariaat B.V.
Engelmanstraat 56
6086BD Neer

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00-17:30 uur

T: 0475-227011
E: info@molsnotariaat.nl
W: www.molsnotariaat.nl
MAAT Makelaars
Welkom bij Maat Makelaars, de makelaars en adviseurs die naast de ruime kennis van onroerend goed en jarenlange ervaring erg veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering.

U kunt te allen tijde bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of huur van een woning of bedrijfspand, maar ook voor een taxatie, hulp bij het regelen van de hypotheek of velerlei adviezen ... van beleggingsadvies tot tips over de perfecte inrichting bij de verkoop van uw woning.

Samen met u proberen we uw wensen zo helder en compleet mogelijk in beeld te brengen. We laten u graag, geheel vrijblijvend, binnenkijken in een woning of bedrijfspand,
waardoor vaak duidelijk wordt aan welke aspecten van een pand u de meest waarde hecht. Dit nemen we mee in een advies op maat.

We zullen u heel persoonlijk en gericht bijstaan bij het veranderen van uw woning of bedrijfspand. Dit doet u natuurlijk niet elke dag. U kunt rekenen op onze tijd en aandacht die dit traject met zich meebrengt.

Minderbroederssingel 19
6041 KH Roermond
0475-351970
0475-351971
info@maatmakelaars.nl
www.maatmakelaars.nl
Maurice van Kessel
Werk al jaren samen met Frans, Frans is een goede sparringpartner, heeft verstand van zaken en weet hoe hij een groot publiek kan boeien met zijn enorme kennis over retail, online en offline. Ik raad Frans aan iedereen aan die gebruik wil maken van zijn professionele diensten en/of meer wil weten over retail, online winkelen of over het online en offline koopgedrag van consumenten.
Richard Boumans (Modus Audio)
Frans is zeer gedreven en zet zijn kennis en ervaring gepassioneerd in. Zoekt creatief mogelijkheden om de startende ondernemer verder te helpen.
Geurts & Partners
Geurts & Partners is een familiebedrijf dat ruim 40 jaar bestaat. Wij bieden onafhankelijk financieel advies en verzekeringsoplossingen aan particulieren en bedrijven. Hiervoor maken wij elk jaar selecties van verzekeringsmaatschappijen met de voor u beste voorwaarden.

Complete advisering: gemak, efficiency en overzicht
Ons doel is u als klant, een complete advisering en begeleiding aan te bieden op het gebied van financiële vraagstukken. Om dit te realiseren, maken wij altijd eerst een inventarisatie van de risico’s waarmee u te maken heeft. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. U krijgt bij ons advies over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Voor de verschillende verzekeringen onderhouden wij voor u de contacten met de maatschappijen. Daarmee bieden wij u gemak, efficiency en overzicht.

Kantoor Hoensbroek
Nieuwstraat 22-24
6431 KT Hoensbroek
T. 045 5211668 / 5221090

Kantoor Heel
Dorpsstraat 65
6097 AM Heel
T. 0475-396247
E. info@geurtspartners.com
W. www.geurts-assurantien.nl
Jack Frenken makelaars en taxateurs
Uw complete makelaar.
Jack Frenken makelaars en taxateurs is in 30 jaar gegroeid tot Midden-Limburgs meest complete adviescentrum voor de aan- en verkoop van woningen. Het aanbod op deze site geeft u een beeld van de meer dan 300 bestaande en nieuwbouwwoningen in onze portefeuille. Een actueel overzicht exposeren wij ook dagelijks in onze woonwinkels in Roermond en Echt.

Zekerheid, deskundigheid en verantwoordelijkheid vormen de basis van ieder persoonlijk advies van onze makelaars en beëdigd taxateurs. Bij Jack Frenken wordt u bijgestaan door een team van specialisten en vinden kopers en verkopers de dynamiek, service en betrokkenheid die passen bij hun individuele wensen en ambities. Wonen zonder zorgen begint bij Jack Frenken.

Kantoor Echt
Gelrestraat 18
6101 EW Echt

Kantoor Roermond
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
Tel: (0475) 335225
Fax: (0475) 332945
info@jackfrenken.nl
www.jackfrenken.nl
Alex van Rijt Stucadoors- en afbouwbedrijf
Alvari is een professioneel stucadoorbedrijf- en afbouwbedrijf, waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u van alle werkzaamheden zowel particulier als zakelijk van dienst zijn.
Ons streven is het om met de opdrachtgever het juiste resultaat te bereiken. Wat men zich voor de aanvang van de werkzaamheden had voorgesteld leveren we.

Met betrekking tot uw stucadoors- en afbouwwerkzaamheden garanderen we u dat we uw wensen begrijpen en nog belangrijker: tot volle tevredenheid in vervulling brengen.

Moostdijk 15
5758 PV Neerkant
T. 077-4664159
M. 06-55331370
alex@alvari.nl
www.alvari.nl
Huurwoning kopen?
Woningcorporaties bieden met regelmaat woningen te koop aan aan hun huurders. Ook komt het voor dat huurders informeren naar de mogelijkheid hun huurwoning te kopen of om überhaupt een huurwoning te kopen (van de eigen of van een andere corporatie).
In deze specifieke situatie is het een uitkomst om een onafhankelijk aankoopmakelaar in te zetten als service van de corporatie naar de huurder. Deze onderzoekt samen met de huurder of de aankoop van de huurwoning een reële optie is en of die aansluit bij de mogelijkheden en de wensen van de huurder en diens gezin.

Bij voldoende interesse vanuit de woningcorporaties is de realisatie van een gezamenlijk online platform een van de mogelijkheden: aankoophuurwoning.nl

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:
LALIEU Aankoopmakelaardij
06-55794751
frans@lalieu.nl
Van Cromvoirt Makelaars
Van Cromvoirt Makelaars is al bijna 40 jaar actief op de Midden-Limburgse woningmarkt.
Vanuit een grote expertise van de markt wordt een uitgebreide dienstverlening geboden op
het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed.

De werkzaamheden variëren van de bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande bouw in de verschillende prijssegmenten tot de verkoopbegeleiding van nieuwbouw in klein- en grootschalige projecten die door toonaangevende ontwikkelaars in de regio worden gerealiseerd.

Voor haar cliëntèle verzorgt Van Cromvoirt Makelaars met vakkundig en persoonlijk maatwerk het volledige traject van aan- en verkoop van onroerend goed. Van waardebepalingen
en taxaties, tot presentaties, prijsonderhandelingen, bouwkundige adviezen en de totale
juridische afhandeling.

Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333533
084-2289812
info@vancromvoirt.nl
www.vancromvoirt
Limburgse Verhuis Centrale
Verhuizing zonder zorgen.
Een verhuizing is vaak een spannende tijd. Raakt er niks kwijt en gaat er niks stuk? Hoe kan ik mijn spullen goed inpakken en in welke volgorde kan ik ze het beste overbrengen? En hoe zorg ik dat ik op mijn nieuwe adres alles snel weer op orde heb? De professionele verhuizers van de Limburgse Verhuis Centrale snappen uw zorgen en denken met u mee. Zodat uw verhuizing snel en zorgvuldig verloopt, zonder dat u hoeft in te zitten over uw dierbare bezittingen.

Bedrijvenpark De Berk
Röntgenweg 10
6101 XD Echt
+31 (0)475 – 55 16 46
info@limburgseverhuiscentrale.nl
www.limburgseverhuiscentrale.nl
Witte & Verheul Makelaars
Makelaars Bas Verheul en Frank Lambers zijn geen trendvolgers maar trendsetters in het intelligent gebruik maken van alle mogelijke kanalen om panden onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Niet alleen onze website maar ook funda.nl, fundainbusiness.nl, jaap.nl, huislijn.nl en WoonpleinLimburg.nl. Met als resultaat dat als potentiële kopers via Google op straatnaam zoeken, ons aanbod altijd op de eerste pagina staat. Natuurlijk maken we optimaal gebruik van social media. We verspreiden het aanbod zowel via Twitter als Facebook waarbij we berichten op Facebook zowel boosten als betaald verspreiden.
Samen met de huiseigenaar, die we vragen om de berichten binnen hun contacten te delen, bereiken we zo een enorm grote groep mensen. We proberen steeds nieuwe tactieken uit en meten elke actie.

Emmasingel 55
6001 BB Weert
Tel:
+31 (0)495 535939
info@witte-verheul.nl
www.witte-verheul.nl
Conrad Wingen
Frans is a high skilled and very enthousiastic coach, who is able to add to ones strong abbilities, but also gives a good and honest feedback to keep your focus at maximum!
ROBO bouwkundig ontwerp- & adviesbureau
ROBO bureau is sinds 2004 gevestigd in Nuenen nabij Eindhoven en opgericht door ing. Rob van Rooij. Inmiddels zijn er verscheidene bouwplannen in de regio verwezenlijkt. U kunt hierbij denken aan particuliere nieuwbouw en verbouw en aan utiliteitsbouw in opdracht van overheid en bedrijf.

Onze kracht ligt in het kwalitatief goed uitwerken van bouwtechnisch tekenwerk. Dit realiseren wij met de benodigde creativiteit. Ook aanpassingen in het interieur kunnen door ons worden uitgewerkt, hiervoor werken wij nauw samen met een interieurbouwer. Ons doel is om met de opdrachtgever samen een kwaliteitsslag te maken in zijn woon- en of werkomgeving. Ieder project is een uniek plan en vraagt om een persoonlijke aanpak. Hierdoor ontstaat een degelijk fundament voor de start van een goed bouwproces.

ROBO bureau is een allround bureau dat werkzaamheden van initiatief tot oplevering kan uitvoeren en coördineren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen voor de aankoop en verkoop van uw woning.

Beth van de Rijtlaan 14
5673 AB Nuenen
T 040 290 60 55
E info@robobureau.nl
W. www.robobureau.nl
Notarishuis Van Hecke Houben
Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
(0475) 35 19 19
info@vhhnotarissen.nl

Biesstraat 8
6093 AD Heythuysen
(0475) 49 27 77
info@notarisleudal.nl
www.vanheckehouben.nl
Homevision Makelaardij
Een huis aan- of verkopen doet u niet elke dag. Logisch dat u bij de keuze van een makelaar niet over een nacht ijs gaat. Dat hoeft ook niet.
Homevision is meer dan een standaard makelaar. Homevision dat zijn wij en wij gaan voor blije en tevreden klanten. Dat is wat voor ons telt.

Verkoopmakelaar:
U stelt hoge eisen aan uw makelaar. Terecht. U wilt het verkoopproces van uw woning immers efficiënt, succesvol en vooral conform uw persoonlijke wensen afronden. En dat kan. Homevision gaat voor u actief op zoek naar een strategische antwoord op uw verkoopvraag. Verricht gedegen vooronderzoek vooraleer een eerlijke prijs te bepalen. Maakt gebruik van een breed scala, moderne presentatiemiddelen waarmee uw woning voortdurend onder de aandacht wordt gebracht. Homevision houdt gedurende het complete verkoopproces een vinger aan de pols en informeert u regelmatig over de stand van zaken. Ook tijdens en na de succesvolle afronding staat Homevision altijd voor u klaar.

Maalbroek 106b (grensovergang)
6042 KN Roermond (NL)
T. 0031 (0)475 - 32 74 40

Maaseikerweg 48
6006 AB Weert (NL)
T. 0031 (0)495 - 53 85 98
E. info@homevision.nl
W. www.homevision.nl
Bouwgroep Paul Corstjens
Bouwgroep Paul Corstjens uit Thorn heeft op dit moment meerdere projecten in de verkoop.
Veelal nieuwbouw projecten maar ook bouwgronden en te renoveren gebouwen.

Zodoende bieden wij iedereen die zoekende is naar een passende woonruimte een alternatief. Met een groep aan specialistische bedrijven om ons heen kunnen we snel een invulling geven aan iedere woonwens.

Er zijn meerdere projecten waar direct begonnen kan worden.
Ga naar onze website: paulcorstjens.nl
Kijk onder verkoop voor informatie per project, kavel of woning of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meers 1
6017 BD Thorn
06-51636359
bouwgroep@paulcorstjens.nl
www.paulcorstjens.nl
Projectontwikkeling / Renovatieproject
Heb jezelf of hebben familie, vrienden, kennissen of collega’s onroerend goed waar men vanaf wil maar vanwege de staat van onderhoud geen geschikte kopers vindt? Of heb je een mooi pand of object in bezit dat geschikt is om te ontwikkelen tot woon-, kantoor- of winkelunits? Neem gerust contact op. Projectontwikkelaars zijn altijd op zoek naar interessant onroerend goed. Als aankoopmakelaar voor projectontwikkelaars breng ik je in contact met hen.
Ivo Rongen & Manja Adriaens
Ons droomhuis staat in Geldrop. Het was een hele klus om het in ons bezit te krijgen. Eerst zelf geprobeerd, daarna Frans Lalieu ingeschakeld. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling. Er moesten nog veel hobbels genomen worden. Vooral de vraagprijs was een probleem. Daar is hevig over onderhandeld. Ons huis is namelijk een opknapper. Wel een mooie opknapper. Zonder Frans hadden we beslist teveel betaald. Bovendien heeft hij ons van advies voorzien met betrekking tot de staat van onderhoud van het pand en de gewenste verbouwing. Het was fijn om dit traject samen met Frans te doen.
LALIEU Aankoopmakelaar
Als je full service dienstverlening én persoonlijke betrokkenheid belangrijk vindt is LALIEU Aankoopmakelaar het juiste adres voor de aankoop van je woning of het kopen of huren van een accommodatie voor je bedrijf. Je wilt namelijk dat een makelaar voor de volle 100% gaat voor jóuw belangen. Zo een makelaar ben ik! Mijn werkgebied is Limburg en regio Eindhoven.

Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in jouw wensen als koper, wil ik precies weten wat je wilt. Hierdoor kan ik snel een inschatting maken of een woning daadwerkelijk bij je past. Ik vind het geweldig om samen met mijn klant dit avontuur aan te gaan. Het is tenslotte niet niks. Het kopen van een woning is een enerverende onderneming. Vaak gaat dit gepaard met veel spanningen en twijfels. Het gaat tenslotte om heel veel geld. Maar van de andere kant is het ook geweldig om te kunnen omzien naar een eerste of andere woning. Zo'n zoektocht doet veel met je. Tenslotte draagt een woning die goed bij je past veel bij aan je levensgeluk.
Bij deze zoektocht wil ik je heel graag ondersteunen. Full service wel te verstaan. Jíj bepaalt hoe je mijn diensten inzet. Zo hoef je niet alles alleen te doen. Mijn courtage probeer ik tijdens de onderhandelingen helemaal terug te verdienen. Onderhandelen met een verkopend makelaar is namelijk een kunst op zich. Dit gaat menigeen zelden goed af vanwege de "roze bril" die men vaak op heeft. De verkopend makelaar heeft dit snel door.

Steegputstraat 1
6017 BC Thorn
06-55794751
frans@lalieu.nl
www.lalieu.nl
RIEA staat voor Ruimtelijk Interieur & Exterieur Architectuur.
RIEA werkt van binnen naar buiten. Bij nieuwbouw of verbouw is de buitenkant natuurlijk heel belangrijk, maar voor ons begint het met de binnenkant.

RIEA is tevens een knipoog naar de naamgeefsters van het bureau, Ria Mulders.

Bij RIEA laten we ons niet beperken tot standaardoplossingen. We kijken vooral wat mogelijk is, rekening houdend met nieuwe materialen en toepassingen. Bij ieder ontwerp beginnen we weer vanaf nul, met een leeg hoofd. Het mooie is dat er dan meer mogelijk blijkt te zijn dan aanvankelijk gedacht. Zo blijven we onszelf en de opdrachtgevers met fraaie architectuur en praktische oplossingen verrassen. Ons vertrekpunt is de gebruiker. Samen kijken we naar de vraag achter de vraag. Wat wil iemand nu echt en waarom ? We leven ons in en schetsen nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Ook in andere opzichten verrassen we. We kijken zowel naar exterieur en interieur. We zien een huis of gebouw als een dynamisch geheel waarbij alles met elkaar in verbinding staat. We brengen de juiste balans aan en zorgen voor harmonie. Zo creëren we ruimtes waar mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Nu, maar ook over tien of veertig jaar.

RIEA Architectuur
Heidepark 32
6051 GN Maasbracht
www.riea.nl
email: info@riea.nl
tel: 06-45398927
Correct Bouw & Afbouw, daar kunt u op bouwen!
Uw allround bouwspecialist.

Correct Bouw en Afbouw in Roermond is uw professionele partner voor zowel nieuwbouw als verbouw. Ongeacht of het nu gaat om een kleinschalige verbouwing of een grootschalig project: als allround bouwbedrijf leveren wij altijd een totaaloplossing.
In onze fraaie 400 m² grote showroom aan Oosthoven 3 in Roermond kunt u volop inspiratie opdoen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven dat prima binnen uw budget past.
U heeft te maken met slechts één aanspreekpunt. Daardoor heeft u nergens omkijken naar. Bij de vakkundige en efficiënte uitvoering van uw nieuwbouw- of verbouwproject nemen wij al uw zorgen uit handen. Daar kunt u op rekenen!

Correct Bouw & Afbouw BV is een erkend stucadoorsbedrijf dat aangesloten is bij het NOA-bedrijfsschap afbouw.

Dit houdt in dat wij als lid moeten voldoen aan de voorwaarden zodat wij garantie kunnen geven op uw stucwerk.

Oosthoven 3
6042 PA Roermond
Tel: 0475-331197
Fax: 0475-300749
info@correctstucadoor.nl
www.correctstucadoor.nl
Nathan & Lieke Kipp
Frans heeft ons perfect geholpen met het vinden van onze mooie woning in Goirle. Vooral tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen hebben we veel profijt gehad van zijn kennis en onderhandelingstechniek. Goed onderhandeld Frans. Bedankt!
Rabobank Hypotheken
Hypotheekdossier en gratis oriëntatiegesprek.
Bent u op zoek naar een woning? Of wilt u uw Rabobankhypotheek wijzigen? Dan is het handig om te weten wat uw budget is. U kunt dit zelf kosteloos berekenen in het Rabobank Hypotheekdossier. Als u dat wilt, kan onze adviseur u hierbij helpen in een oriënterend gesprek.

Rabobank Hypotheekdossier.
Met het Rabobank Hypotheekdossier kunt u zich online uitgebreid oriënteren op wat u kunt lenen en wat daarbij uw maandlasten worden. U kunt bijvoorbeeld variëren in de aanschafprijs van de nieuwe woning, in hypotheekvorm en hypotheekrentes.

Gratis Oriëntatiegesprek.
In het oriëntatiegesprek: kijken we naar uw financiële situatie en het bedrag dat u kunt en wilt lenen
maken we een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen lichten we toe hoe een hypotheekadvies bij de Rabobank eruit ziet, wat de kosten daarvan zijn en welke stappen we doorlopen
geven we algemene informatie over bijvoorbeeld onze hypotheektarieven en hypotheekvormen.
Carin & Thijs Thijssen
Zojuist het hele aankooptraject van onze woning in Thorn afgerond. We zijn zo blij met Frans. Hij was bij alle bezichtigen. We konden volop vertrouwen op zijn expertise. De prijs die Frans heeft uitonderhandeld was ons nooit gelukt. Maar vooral de communicatie vonden we perfect. Altijd snel reageren op al onze telefoontjes, mail en Whatsappjes. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Als extra heeft hij ons ook nog geholpen met het aansturen van de klusbedrijven. Voor ons haalde dit een flinke druk van ons af. Wij raden Frans iedereen aan die op zoek is naar een huis. Bedankt Frans! Binnenkort nog naar de notaris ;-)
Richard Thijssen Klussenbedrijf
Creatieve oplossingen voor elke klus. Denk hierbij aan zinkwerk, timmerwerk, metaalwerk, renovatie, interieur en exterieur.

Bij Richard Thijssen Klussenbedrijf bent u voor bijna al uw klus werkzaamheden aan het juiste adres. Ik ben van veel markten thuis en een echte duizendpoot. U kunt er op rekenen dat ik altijd vakwerk lever en dat ik pas tevreden ben als u dat ook bent.
Als kleinschalig bedrijf ben ik zeer flexibel en meedenkend en daardoor in staat precies in te spelen op uw wensen. Wat ik vooral wil uitdragen is vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit duidelijkheid en professionaliteit.

Steeg 22
6086 EL Neer
06-29101184
rtklus@gmail.com
TuinDesign Ten Horn
Tuinarchitectuur is een zoektocht naar balans tussen schoonheid en functionaliteit.
Uw persoonlijke wensen vormen de uitgangspunten voor zo’n tuinontwerp. Maar ook de architectuur van uw huis, het interieur, het perceel en de omgeving ervan spelen een belangrijke rol.
Werk voor een professionele tuinarchitect!

Elke tuin kan geoptimaliseerd worden. Een doordacht tuinontwerp op maat is echter alleen mogelijk na een degelijke inventarisatie van wensen en perceel.
Zo’n ontwerp verdient zichzelf terug doordat u daarmee investering in verkeerde keuzes voorkomt. Tuinarchitect Rob ten Horn geeft onafhankelijk advies en ontwerpt uw ideale tuin met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Ringweg 38
6271 AK Gulpen (NL)
Telefoon 043 450 17 75
info@tuindesign-ten-horn.nl
www.tuindesign-ten-horn.nl
Notariaat Oldenampsen
Duidelijk en persoonlijk!
Notariaat Oldenampsen is u graag van dienst bij al uw notariële zaken. Met onze duidelijke uitleg begrijpt u wat in de akte staat. Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten.

Of u nu als particulier uw hypotheek oversluit of een huis aankoopt, als zakelijke klant een onderneming wilt laten oprichten of juist beëindigen: bij notariaat Oldenampsen bent u aan het juiste adres. Vernieuwing en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel, een garantie voor u dat wij niet denken in problemen maar in oplossingen.
Deskundig. Efficiënt. Duidelijk.

Maasstraat 27, 6001 EB, Weert
Postbus 189, 6000 AD, Weert
Tel.: 0495-526652
Fax: 0495-525198
notaris@notariaatweert.nl
www.notariaatoldenampsen.nl
Saelmans Makelaardij
Saelmans Makelaardij is al 40 jaar toonaangevend makelaar voor Weert, Nederweert en Leudal. Met een uitgebreid en gevarieerd woningaanbod in bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in de regio Weert.­

Saelmans Makelaardij vertegenwoordigt eveneens een groot aanbod in zakelijk vastgoed (bedrijfspanden, bedrijfsruimte).

Voor verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding, waardebepaling/taxatie en advies op maat bij vastgoedvraagstukken is Saelmans Makelaardij uw vertrouwde partner.

Ook voor aanbevelingen voor financieel advies, energielabels en bouwtechnische keuringen kan Saelmans Makelaardij u de juiste weg wijzen.

Onzelievevrouwestraat 2
6004 AC Weert
0495-533893
info@saelmans.nl
www.sealmans.nl
Bouwbedrijf Leon Corstjens BV
Bouwbedrijf Leon Corstjens BV, gevestigd in Heel en met name werkzaam in Limburg. Dagelijks zijn circa 15 mensen in de weer om diverse opdrachten te realiseren. Ons team bestaat uit een vakbekwame organisatie waaronder metselaars en timmerlieden voor de ruw- en afbouw.

Wij hebben diverse nieuwbouw woningen op onze referentielijst staan, en vele verbouwingen en aanbouwen gerealiseerd. Ook in het renoveren en restaureren van boerderijen en woonhuizen hebben we de nodige ervaring. Landelijk authentiek of juist modern met strakke lijnen en de nieuwste materialen. Tevens verzorgen wij graag de kleinere verbouwingen, doorbraken of een dakkapel. Geen opdracht is ons te klein of te groot, alle projecten krijgen bij ons de juiste aandacht.

St. Antoniusstraat 28
6097 ND Panheel
T 0475 - 571416
F 0475 - 572889
info@bouwbedrijfleoncorstjens.nl
www.bouwbedrijfleoncorstjens.nl
Realiseren Aankoophuurwoning.nl
Bij voldoende interesse vanuit de Limburgse woningcorporaties is de realisatie van een eigen online woningaankoopplatform mogelijk. Hierop communiceren de gezamenlijke woningcorporaties welke huurwoningen vrijkomen dan wel in aanmerking komen voor de verkoop aan (eigen) huurders.
Geert-Jan Kwaspen
Frans heeft mij met creative ideeën, kritisch commentaar en aanstekelijk enthousiasme geweldig ondersteund.
Biermans Makelaardij & Taxateurs
Ons team bestaat uit deskundige en ervaren mensen die alle disciplines in huis hebben om U een gedegen advies te kunnen geven.

Biermans Makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaars, een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed.

Wilt u uw woning of bedrijfsobject verkopen of verhuren?
Wilt u een woning of bedrijfsobject kopen of huren?
Wilt u een (gevalideerde) taxatie laten uitvoeren voor financiering, een verbouwing of een erfeniskwestie van een woning?

Biermans Makelaardij is van alle markten thuis. Bij ons bent u aan het juiste adres als het om onroerend goed gaat. Samen met u streven wij naar het optimale resultaat.
Maak vrijblijvend een afspraak met ons!

Doktersweg 14
6101 EB Echt

Echt: 0475 48 50 06
Roerdalen: 0475 40 04 75
info@biermansmakelaardij.nl
www.biermansmakelaardij.nl
Kwaspen Architectuur
Een jong, ambitieus en inspirerend architectenbureau
Gespecialiseerd in nieuw- en verbouw van particuliere woningen. Met frisse en moderne ideeën levert Kwaspen Architectuur maatwerk: een gebouw dat precies past bij u als opdrachtgever; bij uw woonwensen en -eisen. Een gebouw waarmee u zich kunt en wilt identificeren! Kwaspen Architectuur houdt rekening met uw persoonlijke levensstijl en past het ontwerp en de materialen daar op aan. Een aantal jaar later moet uw huis nog steeds als gegoten zitten. Maar een architect doet meer dan alleen ontwerpen. (Ver)bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. De architect maakt dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe huis.

Mulderstraat 14
6039 DE Stramproy
0495 - 78 90 45
06 - 50 23 58 67
Geert-Jan@kwaspen-architectuur.nl
www.kwaspen-architectuur.nl
Groenvoorzieners Joosten
Hoveniersbedrijf Groenvoorzieners V.O.F Joosten is een succesvol familiebedrijf.
Door de jarenlange ervaring van vader en zoon Joosten is ons bedrijf uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf.
Op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud, zowel voor gedeeltelijke verandering als voor een totale aanleg bent u bij ons op het juiste adres.
Wij leveren vakkundig werk voor zowel particulieren als bedrijven en bieden goede service.

Groenvoorzieners V.O.F Joosten maakt tuinontwerpen, die bij uw woonstijl en persoonlijke wensen passen.
We werken met duurzame hoogwaardige materialen.
Als u zelf geen onderhoud wilt of kunt doen, dan kunnen wij onderhoud verrichten.
Dit kan per seizoen of op oproepbasis of contractueel.

Polstraat 4
6019 BL Wessem
Peter Joosten
Mobiel: 06 51223248
Sjoerd Joosten
06 10461274
joosten.vof@gmail.com
www.groenvoorzienersjoosten.nl
Woningkeur Weert & Keulen Bouwadvies
Chico Keulen is al ruim 12 jaar uw bouwkundig adviseur in Weert en verre omgeving. Ons bedrijf werkt sinds 2010 onder franchise van Woningkeur. Hierdoor hebben we landelijke dekking voor energielabels (particulier en utiliteit), bouwkundige keuringen, energiekeuringen, MJOP’s, bouwadvies en bouwbegeleiding. Particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren, aannemers en makelaars uit Limburg en Noord-Brabant (Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Maastricht, Venlo, Venray, Eindhoven) wenden zich tot Woningkeur Weert voor keuringen, advies en ondersteuning.

Chico Keulen
Suffolkweg 29
6002 AC Weert
Tel: (0495) 54 91 13
e-mail: weert@woningkeurgroep.nl
www.woningkeurgroep.nl
Peters, Wiertz & Wijnands Makelaardij
Peters, Wiertz & Wijnands is een Midden-Limburgs makelaarskantoor met een kantoorvestiging in Roermond en een etalagekantoor in Heythuysen

Derhalve kunnen wij de hele regio van dichtbij, optimaal bedienen. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening en verder een uitgebreid overzicht van ons woningaanbod en bedrijfsmatig aanbod. Zoekt u een bestaande- of nieuwbouwwoning binnen ons werkgebied, zoekt u een kantoorpand of een bedrijfspand, dan kunt u zich gratis en vrijblijvend via internet inschrijven. Ons aanbod kunt u vinden op deze site, maar o.a. ook op FUNDA.

Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij kent een lange traditie op de regionale vastgoedmarkt. Sinds de jaren zeventig zijn wij actief op het gebied van woningverkoop, woningaankoop, woningverhuur, verkoop, aankoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, taxaties en vastgoedadviezen. Een sparringpartner met een enorme brok aan ervaring dus.

Roerderweg 24
6041 NS Roermond
Tel.: 0475 – 31 00 40
info@pww-makelaardij.nl
www.pww-makelaardij.nl
Vorige